×
ورزشی
شناسه خبر : 250842
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/07/22 ساعت 18:50
ایران 2-0 تانزانیا | بازگشت ایران به مسیر پیروزی با دو گل برابر تانزانیا + خلاصه بازی

ایران 2-0 تانزانیا | بازگشت ایران به مسیر پیروزی با دو گل برابر تانزانیا + خلاصه بازی

تیم ملی فوتبال ایران با ارائه یک نمایش برتر، در بازی دوستانه مقابل تانزانیا به برتری 2-0 دست یافت. امیرحسین حسین‌زاده و محمد محبی گل‌های ایران را به ثمر رساندند.

نورنیوز - گروه ورزشی : تیم ملی فوتبال ایران در دیداری دوستانه، در برابر تیم ملی تانزانیا که در رده 107 فیفا قرار دارد، به پیروزی 2-0 رسید. ایران که پیش از این به جام جهانی صعود کرده و برنامه‌های آماده‌سازی خود را با حضور در تورنمنت کافا و بازی‌های دوستانه دنبال کرده بود، در این بازی تغییرات زیادی در ترکیب تیم ایجاد کرده است.

پس از شکست 1-2 برابر روسیه در بازی گذشته، شاگردان امیر قلعه‌نویی امشب با هدف جبران نتیجه وارد زمین شدند و نیمه اول را با برتری دو گله به پایان رساندند. در این بازی، 6 تغییر در ترکیب اصلی تیم ایران اعمال شد و میانگین سنی تیم نیز سه سال کاهش یافت.

در نیمه اول، ایران نمایش برتری داشت و موفق شد با گل‌های امیرحسین حسین‌زاده و محمد محبی از حریف پیش بیفتد. حسین‌زاده در دقیقه 17 با آرامش کامل پنالتی را به گل تبدیل کرد و در دقیقه 26، محبی با شوتی دقیق پس از پاس کسری طاهری، گل دوم ایران را به ثمر رساند.

یکی از اتفاقات مهم نیمه اول، مصدومیت کسری طاهری و تعویض اجباری او بود. در این نیمه، ایران علاوه بر گل‌ها، موقعیت‌های زیادی خلق کرد و از حریف خود برتر نشان داد.

در نیمه دوم، ایران همچنان برتری خود را حفظ کرد، اما چند موقعیت خوب برای گلزنی از دست رفت. در دقیقه 63، شوت علیرضا جهانبخش که به تغییر مسیر توپ و اشتباه یعقوب سلیمان منجر شد، قرار بود گل سوم ایران باشد، اما داور آن را مردود اعلام کرد و به اشتباه آن را خطای هند میلاد محمدی تشخیص داد.

شرح گل‌ها:

گل اول ایران (1-0):
در دقیقه 17، امیرحسین حسین‌زاده با ضربه‌ای دقیق از روی نقطه پنالتی، توپ را به گوشه دروازه تانزانیا فرستاد و ایران را پیش انداخت.


 

گل دوم ایران (2-0):
در دقیقه 26، محمد محبی پس از دریافت پاس کسری طاهری، شوتی به سمت دروازه زد که پس از برخورد به مدافع تانزانیا به گل دوم ایران تبدیل شد.


 

خلاصه بازی:


 

گل سوم ایران مردود اعلام شد

گل برای خطای هند میلاد محمدی از طرف داور مردود اعلام شد.


 

[دقیقه 53] دومین مصدوم پس از طاهری؛

مصدومیت و تعویض امین حزباوی


 

[دقیقه 42] خطای شدید محبی که خوش‌شانس بود اخراج نشد


 

مصدومیت و تعویض کسری‌ طاهری


 

گل دوم ایران به تانزانیا توسط محمد محبی در دقیقه 26 


 

گل اول ایران: 

در دقیقه ۱۵ روی محمد محبی در محوطه جریمه تانزانیا خطا شد و داور اعلام پنالتی کرد. این توپ را امیرحسین حسین‌زاده به گل تبدیل کرد.


 

تیم ملی فوتبال ایران امروز 22 مهر، در دیدار دوستانه‌ای به مصاف تانزانیا خواهد رفت. این مسابقه ساعت ۱۸:۳۰ به وقت محلی در ورزشگاه شباب الاهلی دوبی برگزار خواهد شد. با این حال، شایعاتی مبنی بر لغو بازی در ساعات اخیر در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد، که این موضوع به سرعت توسط امیر مهدی علوی، سخنگوی فدراسیون فوتبال ایران، تکذیب شد. علوی در این زمینه گفت: «مسابقه امشب برگزار خواهد شد و مباحثی که در ساعات اخیر در خصوص برگزارنشدن بازی صورت گرفته بود، درست نیست و بازی برگزار می‌شود.»

تیم ملی ایران پس از شکست ۲-۱ در مقابل روسیه، اکنون در دومین دیدار دوستانه خود قرار دارد. این دیدار در شرایطی برگزار خواهد شد که میلاد محمدی، مدافع چپ تیم پرسپولیس، به جمع نفرات تیم ملی پیوسته است. محمدی که در دو فیفادی قبلی از لیست تیم ملی خارج شده بود، به دبی آمده تا فرصت حضور در ترکیب تیم ملی را پیدا کند و شاید بتواند جایگاه خود را در تیم پرسپولیس بازپس گیرد.

ترکیب احتمالی تیم ملی ایران

یکی از غایبان مهم این بازی، مهدی طارمی است که به دلیل مصدومیت احتمالا از ترکیب دور خواهد بود. علاوه بر طارمی، علیرضا جهانبخش هم به دلیل مصدومیت در این دیدار غایب خواهد بود. این غیبت‌ها فرصت حضور بازیکنان جدید در پست‌های هافبک راست و مهاجم نوک را فراهم کرده است. همچنین، مصدومیت سردار آزمون باعث شده تا سعید عزت‌اللهی به عنوان کاپیتان تیم ایران انتخاب شود و بازوبند کاپیتانی را به بازو بزند.

در درون دروازه، علیرضا بیرانوند گزینه نخست سرمربی تیم ملی است. با وجود این که در فیفادی قبلی پیام نیازمند هم به میدان رفت و بیرانوند همیشه شماره یک را در اختیار داشته، احتمال حضور محمدرضا اخباری در دروازه نیز مطرح شده است، اما به نظر می‌رسد بیرانوند همچنان اولویت اول باشد.

خط دفاعی تیم ملی ایران شامل شجاع خلیل‌زاده و محمدمهدی زارع خواهد بود، در حالی که حسین ابرقویی به دلیل عملکرد ضعیف در بازی قبلی از ترکیب خارج خواهد شد. میلاد محمدی هم به نظر می‌رسد که در سمت چپ دفاعی حضور داشته باشد، و دانیال اسماعیلی‌فر جای رامین رضاییان را خواهد گرفت.

در مرکز میدان، سعید عزت‌اللهی و محمد قربانی در ترکیب قرار خواهند گرفت. عزت‌اللهی به عنوان هافبک دفاعی ثابت، از بازیکنان مورد اعتماد امیر قلعه‌نویی است، در حالی که قربانی جوان نیز فرصت اثبات خود را پیدا کرده است. سامان قدوس هم در پست هافبک هجومی بازی خواهد کرد. جالب این که این سه بازیکن در حال حاضر در لیگ امارات بازی می‌کنند و پیراهن تیم‌های شباب الاهلی دبی، الوحده ابوظبی و کلباء را بر تن دارند.

در خط حمله، مثلث هجومی تیم ملی تغییر خواهد کرد. امیرحسین حسین‌زاده که در بازی‌های قبلی به عنوان وینگر بازی می‌کرد، احتمالاً به نوک حمله خواهد رفت. محمد محبی و مهدی هاشم‌نژاد نیز به عنوان وینگرها در ترکیب حضور خواهند داشت. البته در صورتی که علی علیپور به ترکیب اضافه شود، حسین‌زاده به سمت وینگر خواهد رفت و ترکیب حمله تغییر خواهد کرد.

ترکیب احتمالی تیم ملی ایران در بازی با تانزانیا:

دروازه‌بان: علیرضا بیرانوند

دفاع راست: دانیال اسماعیلی‌فر

دفاع وسط: شجاع خلیل‌زاده، محمدمهدی زارع

دفاع چپ: میلاد محمدی

هافبک دفاعی: سعید عزت‌اللهی، محمد قربانی

هافبک هجومی: سامان قدوس

وینگرها: محمد محبی، مهدی هاشم‌نژاد

نوک حمله: امیرحسین حسین‌زاده

نکات مهم:

مهدی هاشم‌نژاد، وینگر تکنیکی تیم ملی، که در فصل گذشته از پایه‌های قهرمانی تراکتور در لیگ برتر بود، به احتمال زیاد فرصت بازی پیدا خواهد کرد. در صورتی که او به میدان برود، می‌تواند برای تیم تانزانیا دردسرساز شود.

هاشم‌نژاد، که یکی از سریع‌ترین و دونده‌ترین بازیکنان فوتبال ایران است، در صورت حضور در ترکیب، می‌تواند نقطه قوت جدیدی برای تیم ملی ایران باشد.


اخبار مرتبط
ابراز نگرانی سازمان ملل از شرایط تانزانیا پس از انتخابات
شنبه 1404/08/10 ساعت 01:00
ابراز نگرانی سازمان ملل از شرایط تانزانیا پس از انتخابات
سخنگوی سازمان ملل متحد، در پی تداوم اعتراض‌ها به انتخابات ریاست جمهوری تانزانیا، از نگرانی عمیق آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل، نسبت به وضعیت این کشور خبر داد.
تغییر نسل ملی‌پوشان فوتبال ایران / بدترین شرایط تیم ملی از نگاه قلعه‌نویی
دوشنبه 1404/07/21 ساعت 22:27
تغییر نسل ملی‌پوشان فوتبال ایران / بدترین شرایط تیم ملی از نگاه قلعه‌نویی
امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران، با تأکید بر شرایط دشوار فوتبال کشور گفت: «در بدترین شرایط تاریخ فوتبال ایران هستیم، اما تغییر نسل داده‌ایم و با اتحاد به مسیر ادامه می‌دهیم.»
خوش‌شانسی تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی 2026
دوشنبه 1404/07/21 ساعت 20:25
خوش‌شانسی تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی 2026
با مشخص شدن ترکیب تیم‌های صعودکننده به جام جهانی 2026 فوتبال، جایگاه تیم ملی ایران در سید دوم قطعی شده است. بر این اساس، ایران با تیم‌های آسیایی و سایر تیم‌های حاضر در سید دوم از جمله ژاپن و اروگوئه هم‌گروه نخواهد شد.
اعلام زمان بازی تیم ملی فوتبال ایران در تورنمنت امارات
یکشنبه 1404/07/20 ساعت 20:00
اعلام زمان بازی تیم ملی فوتبال ایران در تورنمنت امارات
تورنمنت چهارجانبه‌ای با حضور تیم‌های ملی ایران، مصر، کیپ ورد و ازبکستان در پنجره فیفادی آبان و به میزبانی کشور امارات متحده عربی برگزار خواهد شد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نگرانی تل‌آویو از خرید جنگنده‌های اف‑35 توسط قطر
افزایش بی‌سروصدای ذخیره‌سازی نفت چین
حمله مجدد رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
اردوغان: اسرائیل غزه را با 14 برابر بمب هیروشیما ویران کرد
ادعای جنجالی رئیس موساد علیه ایران
خشم رهبر انصارالله از اهانت نامزد آمریکایی به قرآن
سقوط هواپیما در مکزیک؛ 7 نفر کشته شدند
مبادله 6 زندانی میان ایران و ترکمنستان
آخرین نت‌های شجریان برای اولین بار رونمایی شد
دمبله و انریکه، بهترین‌های فوتبال جهان در 2025
آغاز طرح پرداخت یارانه دستمزد شاغلین واجد شرایط در 91 شهرستان کم‌برخوردار
عارف: روش‌های قدیمی اداره دانشگاه‌ها دیگر پاسخگو نیست
احضار سفیر قبرس در تهران به وزارت خارجه ایران
پزشکیان: دانش‌آموزان باید مهارت‌هایی را بیاموزند که با نیازهای روز همخوانی داشته باشد
ریاض: شهرک‌سازی اسرائیل نقض قطعنامه‌های سازمان ملل است
شهادت نوجوان بلوچ اهل سنت در حادثه تروریستی جاده زاهدان - فهرج
پلیس راه: هموطنان از سفرهای غیرضروری به مازندران خودداری کنند
نورنما | جذاب‌تر از مارتن کیش
یارانه نقدی آذرماه دهک‌های اول تا سوم واریز شد
نماینده پارلمان اروپا: جایزه صلح نوبل را به فرانچسکا آلبانیزه بدهید
اعتراض‌ها جاده‌های شمال فلسطین را بست
احضار مربی استقلال به کمیته اخلاق
برکناری برخی مسئولان عراق در پی اشتباه سهوی درباره حزب‌الله و انصارالله
اعتراض به رأی دادگاه کره جنوبی علیه دوومیدانی‌کاران ایرانی
تبادل نامه بر سر اسرای جنگی بین روسیه و اوکراین
ردگیری گردش مالی سنگین 3 فرد با 45 حساب بانکی
ریزش ساختمان در یافت‌آباد/ نجات زنده 4 نفر از زیر آوار
مدارس استان کرمان در روز چهارشنبه 26 آذرماه غیرحضوری شد
عراقچی: وضعیت منطقه غرب آسیا آشفته و خطرناک است
لغو پروازهای کیش/ مدارس کیش غیرحضوری شد/ تغییر ساعت کار بانک ها
آمریکا نفتکش‌های بیشتری از ونزوئلا را توقیف می‌کند
احتمال تعطیلی دوباره دولت آمریکا در ژانویه
گزارش تصویری | دیدار دست‌اندرکاران کنگره بزرگداشت شهدای استان البرز با رهبر انقلاب
شمار شهدای غزه به 70 هزار و 667 نفر رسید
عامل خطرناک داعش در بازگشت از کشور همسایه دستگیر شد
بی‌بی‌سی: از پرونده «پانوراما» در دادگاه دفاع می‌کنیم
تنها 15 درصد تکالیف قانونی هوای پاک اجرا شد
ونزوئلا به تبانی ترینیداد و توباگو با آمریکا واکنش نشان داد
تضمین امنیتی یا فریب بزرگ قرن؟
واکنش وزیر آموزش و پرورش به حواشی موسیقی در مدارس
نورنما | روستای رنسانسی ایران که ثبت ملی شده است!
رهبر معظم انقلاب: جوانان ما خوب هستند/ لزوم تبیین هنرمندانه ارزش‌های دفاع مقدس برای آنان
110 اتوبوس برقی در آستانه ورود به شهر تهران
هوای پایتخت سردتر می‌شود/بارش برف فقط در ارتفاعات
زلنسکی: موارد مخرب از توافق صلح حذف شد
همکاری‌های علمی و فناورانه یکی از ستون‌های اصلی شراکت راهبردی ایران و روسیه است
مدارس گیلان فردا 26 آذرماه تعطیل شد
افزایش 45 تا 120 درصدی عوارض 10 آزادراه
تکذیب شایعه اختلال در سامانه‌های پرداخت
اولین هواپیمای اروپایی در فرودگاه بغداد نشست
X
آگهی تبلیغاتی